Firma “Elektrometal” Cazin sa sjedištem u Cazinu, Lojićka bb, u potpunosti je privatna firma formirana kao društvo sa ograničenom odgovornošću i registrirana kod nadležnog suda u Bosni i Hercegovini 1988. godine.

Od samog formiranja firma “Elektrometal” se orjentirala na izvođenje građevinskih radova visoko i nisko gradnje, građevinsko-zanatskih i završnih radova u građevinarstvu te elektromontažnih i elektroinstalaterskih radova industrijskih i stambenih objekata. Firma se vrlo uspješno bavi proizvodnjom elektro razvodnih ormara za industrijske i stambene objekte te poslovima prometa i usluga.

            Firma “Elektrometal” Cazin sa svojih stalno uposlenih 95 radnika i potrebnim brojem sezonskih radnika sposobna je izvoditi sve vrste građevinski i građevinsko-zanatskih radova od manjih do velikih i složenih objekata sa mogućnošću izrade idejnih, glavnih i izvedenih projekata do izgradnje objekata po sistemu “ključ u ruke”.

            Za izvođenje ovakvih objekata firma posjeduje vlastitu opremu i sredstva.

            U prilogu prilažemo sve potrebne podatke o firmi i opremi koju firma posjeduje, te popis značajnijih objekata koje je firma “Elektrometal” izvela na području Unsko-Sanskog kantona, Federacije BiH, Republike Srpske i Kosova.

            Za dodatne informacije o firmi “Elektrometal” Cazin  možete se obratiti domaćim investitorima kao i humanitarnim organizacijama koje rade na prostoru Unsko-Sanskog kantona, i BiH za koje je firma “Elektrometal” izvodila radove:
            PTT SAOBRAĆAJA BiH, JP ELEKTROPRIVREDA BiH , SFOR, ACT - KOSOVO
            NRC, THW, SIDA - LWF, SOLIDARITE, CARE, MERCY CORPS, SKH, IOM, EU,
            WORLD BANK
           
            Nadamo se da smo ovom kratkom informacijom dovoljno predstavili firmu “Elektrometal” kao Vašeg potencijalnog partnera - izvođača.

- PRILOG - INFORMACIJE O FIRMI

         Elektrometal Cazin 2006.Sva prava zadr?

    created and designed by ZAGIdesigns

 

粉嫩公主酒酿蛋通过现代科技改良丰胸产品,创新加入了泰国丰胸圣品野葛根提取物,利用国家冻干技术,最大程度的保留了其食物的活性丰胸粉嫩公主酒酿蛋,只针对女性胸部发育研究,效果较之传统酒酿蛋好三倍不止丰胸产品排行榜。粉嫩公主酒酿蛋的配方用料都是经过机构的安全检测认定丰胸产品酒酿蛋,有官方给出的证明,丰胸效果更有保障。